Cursuri gratuite de IT: cine se poate înscrie

La cursurile noastre de IT se poate înscrie orice persoană care bifează următoarele puncte:

  • Are domiciliul sau reședința în orice județ din România (cu excepția județului Ilfov și Municipiului București)
  • Are o vârstă cuprinsă între 25 și 65 de ani
  • Este angajată, cu contract de muncă, PFA , Întreprindere Individuală
  • A absolvit cel puțin 8 clase 

Unde se desfășoară cursurile?

Cursurile au loc online, ceea ce înseamnă că poți participa de oriunde. Ai nevoie doar de un calculator/laptop cu acces la internet (de minimum 10 Mb/s), de o cameră web, difuzor, căști și microfon. Îți poți verifica viteza internetului aici.

Când au loc?

Cursurile de programare/testare se derulează seara, în timpul săptămânii (de luni până vineri), între orele 18:00-20:00, și sâmbătă dimineața, între orele 09:00-12:00. 

Chiar sunt gratuite cursurile?

Da, cursurile de IT by eJobs sunt 100% gratuite, finanțate prin Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/726/6/12/135988 cu titlul: CODERSLAB.

Au anumite persoane prioritate la înscriere?

Înscrierile la cursurile noastre de IT funcționează pe principiul „primul venit, primul servit”, ceea ce înseamnă că dacă dosarul tău de înscriere este depus în întregime, iar noi avem un loc liber, ești înscris automat. Pentru a le oferi însă șanse egale și persoanelor din medii cu mai puține oportunități de a învăța programare/testare, le vom oferi prioritate la înscriere persoanelor care au peste 40 de ani, care provin din mediul rural sau care au un nivel scăzut de calificare. Prioritare vor fi și înscrierile din partea femeilor (în proporție de 30%) pentru a asigura egalitatea de șanse între femei și bărbați.

Ce curs ar trebui să aleg?

Dacă descrierile detaliate ale cursurilor nu sunt suficiente pentru a te ajuta să alegi cursul potrivit, completează formularul de înscriere oricum, iar reprezentanții noștri te vor ajuta să alegi materia potrivită pentru tine.

Trebuie să studiez și în afara cursurilor?

Da, pentru majoritatea cursurilor vei primi și teme, iar în cazul unor cursuri vei avea de predat și un proiect de absolvire final. Aceste activități suplimentare te vor ajuta să fundamentezi abilitățile dobândite la curs.

Mă pot angaja după finalizarea cursurilor?

După finalizarea cursurilor noastre vei putea aplica la posturi de programator junior sau tester.

Cursurile gratuite în IT sunt disponibile prin:

PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN 2014-2020 

Axa Prioritară 6 – Educație si competențe 

ID proiect: POCU/726/6/12/135988 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu formarea potrivită, precum și cu joburile potrivite pentru tine. Curaj! Înscrie-te aici la cursuri gratuite în IT. 

NICOLETA ION

nicoleta.ion@coderslab.ro

0742.981.648

Leave a Reply

Your email address will not be published.